Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری و رفاهی خبرگزاری فارس، سیدپرویز فتاح در نشست خبری گفت: با بیان اینکه تا امروز 92 درصد از بودجه دولتی کمیته امداد در سال 96 تخصیص یافته است٬ افزود: با توجه به محدودیت منابع دولت٬ این تخصیص در بین دستگاهها تخصیص خوبی است و از حمایت بالاتری در دولت و مجلس برخورداریم.

وی ادامه داد: مستمری بهمن ماه به طور کامل برای تمام افراد تحت پوشش کمیته امداد پرداخت شده است و همچنین عیدی افراد تحت پوشش را دغدغه داشتیم که پنج شنبه گذشته پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته امداد اضافه کرد: مستمری اسفندماه برای مددجویان با هماهنگی با سازمان هدفمندی یارانه ها٬ 26 اسفندماه پرداخت می شود.

وی گفت: به مددجویان اعلام کردیم که همه وام دولت و کمک بلاعوض را دریافت کنند. توافق ما این است که دولت 35 میلیون تومان در مناطق روستایی و 40 میلیون تومان در شهرها وام پرداخت کند. همچنین حدود 7 میلیون کمک بلاعوض برای امور مختلف پرداخت می شود. 

فتاح گفت: در زلزله کرمانشاه صد میلیارد تومان کمک‌های مردمی از طریق امداد تهیه و توزیع شد و به این صورت تمام جامعه تحت پوشش ما در چادرها اسکان گرفتند که به آنهایی که نیاز به کانکس داشتند آن را دریافت کردند.

وی ادامه داد: 24 هزار خانوار در این حادثه حضور داشتند که 6 هزار واحد آسیب دیده، 2500 واحد کاملاً تخریب شده که باید ساخته شود و 3500 واحد باید بازسازی و ترمیم گردد. 

فتاح در مورد وضعیت برخی از مددجویان که توان پرداخت اقساط وام مسکن خود را ندارند، گفت: امسال 400 میلیارد تومان برای مسکن هزینه کردیم و 450 میلیارد تومان برای پرداخت معوقه مددجویانی که نمی‌توانند وام مسکن خود را بدهند تخصیص دادیم. این رقم را پرداخت کرده‌ایم و بیش از این از توان ما خارج است.

وی ادامه داد: به مجلس گفته‌ایم که نیازمند کمک به این افراد هستیم تا در وضع قانون یا بخشودگی جرایم این افراد به ما کمک کنند. 

رئیس کمیته امداد، افزود: ردیفی داریم برای افرادی که نمی‌توانند اقساط خود را پرداخت کنند این رقم 15 میلیارد تومان امسال پیش‌بینی شده که برای موارد ضروری استفاده شده اما بیش از این قادر به پرداخت ارقام بالاتر نیستیم.

رئیس کمیته امداد گفت: 2 هزار میلیارد تومان برای اشتغال مددجویان امداد و بهزیستی برای سال آینده در نظر گرفته شده است.

وی افزود: سقف وام اشتغال در سال گذشته 15 میلیون تومان بود که امسال 20 میلیون تومان شده و برای سال آینده نیز همین رقم پیش‌بینی شده است.

فتاح گفت: امسال باید 500 میلیارد تومان برای بخش بهداشت و درمان هزینه کنیم این در حالی است که 35 هزار نفر از افراد تحت پوشش امداد بیماران خاص و صعب‌العلاج هستند.

وی با اشاره به تأثیر آسیب‌های اجتماعی بر جامعه هدف این سازمان گفت: 35 هزار خانوار داریم که سرپرستشان در زندان است که ما در حال کمک به آزادسازی این افراد هستیم. همچنین 9 درصد از جامعه تحت پوشش ما به واسطه طلاق به مجموعه ما پیوسته‌اند که ریشه آن بیشتر اعتیاد بوده است و موجب این شده که زنان سرپرست خانوار شوند.

 رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به روند دقیق پرداخت این یارانه و جلوگیری از هر گونه اختلال همزمان با تغییر روش این پرداخت اظهار کرد: یک میلیون و ۶۰۰ هزار کارت بانکی طی چند ماه گذشته در ادامه روند پرداخت یارانه‌ها به مدد جویان صادر شده و حساب بانکی برای این افراد باز شده تا واریز مبلغ یارانه این افراد صورت گیرد.

فتاح با بیان اینکه بر اساس  تبصره ۱۶ بودجه سال ۹۶ ، دوهزار ۱۰۰ میلیارد  وام اشتغال به شکل قرض الحسنه پرداخت شده است تصریح  کرد:  تا۲۰ اسفندماه در همکاری با بانک‌ها  ۸۵ درصد این طرح عملیاتی شده و با جذب بودجه این وام پر داخت شده و پیش بینی می کنیم طی ده روز آینده این میزان افزایش یابد. مهلت قانونی ما برای پرداخت وام‌ها تا پایان فرورودین ماه است البته در سال‌ها گذشته تا پایان خردادماه به کمیته فرصت داده شده بودکه اگر امسال برای باز هم اتفاق بیفتد صد درصد این وام‌ها پرداخت می‌شود.

فتاح با اشاره به پرداخت وام اشتغال زایی برای  ۱۴۰ هزار نفر از مددجویان تحت پوشش  گفت:‌ امیدواریم تا این افراد با رسیدن به خودکفایی از چرخه کمیته امداد خارج شوند.

وی در ادامه از افزایش ۳۰ درصدی درآمدهای کمیته امداد نسبت به مدت مشابه سال ۹۵ خبر داد و افزود: طرح اکرام و کمک به ایتام و محسنین ۲۶ درصد ، صدقات ۱۴ درصد، زکات بین ۴۰ تا ۵۰ درصد و مجموعه طرح‌ها نیز ۳۰ درصد رشد داشته است.

رئیس کمیته امداد با تاکید بر اینکه بر اساس تبصره ۱۴ بودجه برای سال ۹۷ بودجه کمیته امداد و بهزیستی به ۷ هزار میلیارد تومان ارتقاء یافته است اظهار کرد:  بودجه مربوطه به این دو نهاد بالاترین رشد تا ۷۵ درصد را به خود اختصاص داده ،  این افزایش از سوی دولت و به عنوان کمک برای رفع فقر مطلق صورت گرفته و با عنایت مجلس در ماده ۷۹ برنامه ششم توسعه برای کمک به جامعه هدف سازمان بهزیستی و کمیته امداد اختصاص یافته است.

وی با بیا ن اینکه اگر این بودجه از فروردین‌ماه اجرایی شود، افرادی که پشت نوبت دریافت خدمات هستند می توان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد قرار گیرند ادامه داد:‌ در بودجه سال آتی،  ۲ هزار میلیارد تومان بودجه برای اشتغال زایی  مددجویان سازمان بهزیستی و کمیته امداد در نظر گرفته شده است.

فتاح در ادامه از واگذاری ۵۰ هزار واحد مسکونی نیمه تمام و بدون متقاضی به کمیته امداد برای اختصاص جامعه هدف این نهاد خبر داد و گفت: این توافق با کمک دولت و وزارت مسکن وشهر سازی انجام شده است تا کار مهمی برای مسکن مددجویان در سال ۹۷ انجام شود.

وی در ادامه با اشاره به اختصاص ردیف خاص بودجه برای بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار در سال ۹۷ تصریح کرد:  ۲۳۰ میلیارد تومان بودجه برای بیمه اجتماعی زنان سرپرست  خانوار اختصاص یافته که باید از این فرصت برای توسعه بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار استفاده کنیم. این اتفاق با کمک نمایندگان زن مجلس و پیگیری‌های آنان انجام شده  است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه در سال گذشته ۱۴۰ هزار نفر از کمیته امداد وام دریافت کرده‌اند گفت:‌ این افراد می توانند در پروسه‌ای بین یک تا سه سال خودکفا شده و از کمیته امداد خارج شوند. ما در تمام طول فعالیتمان شاهد ورود و خروج مددجویان هستیم. در اسفندماه یک میلیون ۵۱۲ هزار نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد قرار داشتند که یارانه آنها نزدیک به ۲۴۷ میلیارد تومان بوده است.

فتاح همچنین با اشاره به اینکه افزایش سه برابری مستمری مددجویان باعث افزایش تقاضا برای تحت پوشش قرار گرفتن شده است ادامه داد:  این به آن معنا نیست که فقیران جامعه زیادتر شده ‌اند بلکه این افزایش باعث تقاضای بیشتر افراد جامعه شده است. ما نباید به این تقاضا دامن بزنیم چرا که روند تحت پوشش قرار دادن مددجویان برای تقاضای آنان قابل کنترل تر است.

فتاح با اشاره به این که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد صدقات مردم تامین کننده وام‌های اشتغال زایی است افزود:‌ این سوال وجود داشت که آیا می توان از صدقات مردمی وام پرداخت کرد یا نه؟ اما ما پاسخ این سوال شرعی را از مقام معظم رهبری دریافت کردیم و به این ترتیب پرداخت وام برای اشتغال زایی از محل صدقات مردم کاملا شرعی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۷۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، سید باقر سیدرضایی، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در سال ۱۴۰۲ با تلاش و پیگیری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونت توسعه بنیاد شهید و همکاری سازمان برنامه و بودجه، ۳۵ هزار میلیارد ریال برای پرداخت پاداش پایان خدمت ایثارگران پیش‌بینی و تامین شد. این اعتبار در بهمن ماه ۱۴۰۲ در اختیار بنیاد شهید قرار گرفت و اداره کل پذیرش با استناد به تبصره سه ماده ۴۰ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران نسبت به شناسایی مشمولان این بخش اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۴۰ درصد افزایش می‌یابد پرداخت پاداش پایان خدمت ۱۶ هزار جانباز در سال ۱۴۰۲

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به روند پرداخت پاداش پایان خدمت ایثارگران گفت: اداره کل پذیرش و امور اداری ایثارگران به استناد تبصره سه ماده ۴۰ و با توجه به آیین‌نامه‌ای که در سال ۱۴۰۱ تدوین و در ۱۴۰۲/۱۲/۲۸ اصلاح و به شماره ۲۴۳۴۶۱ به بنیاد شهید ابلاغ شد، موظف بود نسبت به بازنشستگی جانبازان حالتِ اشتغال اعم از مشمولین ماده ۳۸ قانون جامع و تبصره یک قانون حالت اشتغال در صورت داشتن شرایط و با توجه به رای حالت اشتغالشان نسبت به پرداخت حقوق قانونی این گروه اقدام کند.

سیدرضایی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران توانسته بود در سال ۱۴۰۱ به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد برای ۱۴ هزار و ۴۰۷ نفر از جانبازان این کار را انجام دهد که منابع آن در اواخر سال ۱۴۰۱ تامین شد. تعدادی از این پرداختی‌ها به صورت منظم در سال ۱۴۰۱ و اوایل سال ۱۴۰۲ انجام پذیرفت. در سال ۱۴۰۲ نیز پاداش پایان خدمت ۱۵ هزار و ۹۹۶ نفر از جانبازان به مبلغ ۳۱ هزار میلیارد ریال از محل اعتبار ۳۵ هزار میلیارد ریال پرداخت شد.

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد پرداخت پاداش پایان خدمت شهدا نیز گفت: ۲۴۵ شهید در سال ۱۴۰۱ بازنشسته شده بودند؛ ولی پاداش پایان خدمت آنها به ذی نفعان شان پرداخت نشده بود که با توجه به تامین اعتبار ۷۸۰ میلیارد ریال، حقوق قانونی این عزیزان پرداخت شد.

سیدرضایی ادامه داد: اقدام ارزنده و مهم در سال ۱۴۰۲ پرداخت ذخیره مرخصی شهدا دستگاهی و یگان‌ها بود که از سال ۱۳۹۶ با ابلاغ قانون برنامه ششم توسعه هنوز پرداخت نشده بودند.

وی با اشاره به پرداخت ۳ هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال به ۳ هزار و ۷۲۷ نفر از خانواده شهدا گفت: حقوق این گروه از خانواده شهدا به دلایل مختلف از جمله اینکه تکلیف قانونی مشخصی نداشتند چندین سال معوق شده بود که ما امسال با احتساب این مبالغ توانستیم ۳۵ هزار میلیارد ریال در بخش پاداش ایثارگران برای گروه جامعه ایثارگری اعم از شهدا و جانبازان پرداخت کنیم.

واریز معوقه حق پرستاری سال ۱۴۰۱ به ۱۱۳ هزار ایثارگر و اعمال افزایش ابلاغی ستاد کل نیروهای مسلح

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به پرداخت معوقه حق پرستاری مربوط به سال ۱۴۰۱ به مشمولان آن گفت: حق پرستاری معوقه مربوط به سال ۱۴۰۱ که برای فروردین و اردیبهشت سال مذکور اعمال نشده بود به میزان ۳۸ درصد محاسبه و به تعداد ۱۱۳ هزار و ۷۶۵ نفر به مبلغ ۱۸۰۰ میلیارد ریال پیش بینی و در فروردین ماه سال جاری به حساب این عزیزان یعنی ۱۱۳ هزار نفر واریز شد.

سیدرضایی افزود: همچنین به استناد ماده ۳۸ و ۳۹ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، این بخش از عزیزان که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند یا شهدای مربوط به ترور بودند و مشمول ضوابط ابلاغی از طریق ستاد کل نیروهای مسلح هستند. ستاد کل نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۲ افزایش هایی را انجام داده بود که متاسفانه به علت عدم تامین اعتبار در بخش بنیاد شهید، اقدامی اتفاق نیفتاده بود. با هماهنگی با مسئولان در پایان سال ۱۴۰۲ موفق شدیم این مبالغ را برای دو ماه بهمن و اسفند ماه تامین و پرداخت کنیم.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم افزایش های سال ۱۴۰۳ را درست اعمال کنیم به استناد ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح و برابر احکام ابلاغی به میزان ۲۰ درصد برای شهدای حالت اشتغال و ۱۰ درصد برای سایر گروه ها یعنی شهدای بازنشسته و همینطور جانبازان مشمول ماده ۳۸ اعمال شد که در این خصوص مبلغی به میزان ۲۶۵۵ میلیارد ریال به تعداد ۱۱۱ هزار و ۹۴۹ نفر تامین و در فروردین ماه از بابت معوقه بهمن و اسفند پرداخت شد.

در سال ۱۴۰۳ مستمری والدین شهدا به ۱۵ میلیون تومان رسید

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اتفاق ویژه سال ۱۴۰۳ افزایش حقوق ایثارگران در فروردین ماه بود، موضوعی که در سال های گذشته معمولا اردیبهشت و خرداد ماه اعمال و پرداخت می شد. امسال با تدابیر رئیس جمهور، همکاری نهادها و دستور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و همراهی معاونت توسعه توانستیم افزایش حقوق ایثارگران را از همان فروردین ماه اعمال کنیم؛ به طوری که ما توانستیم برای مشمولین ماده ۳۸ ،۳۹ و ۴۰ و مشمولین تبصره یک حالت اشتغال به میزان ۲۰ درصد افزایش حقوق را اعمال و محاسبه و در حقوق فروردین ماه پرداخت کنیم.

سیدرضایی خاطرنشان کرد: همچنین سرانه مستمری والدین از ۷ میلیون و ۸۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۳ به عدد ۱۵ میلیون تومان رسید و این مبلغ در حقوق فروردین ماه اعمال شد. همچنین حق پرستاری ۳۵ درصد افزایش پیدا کرد. خوشبختانه توانستیم حق پرستاری ۱۳۸ هزار نفر از جامعه مشمول را افزایش دهیم. عددی که تحت عنوان سرانه در حال حاضر پرداخت می شود ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان است که برای این گروه پرداخت می‌کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229175 برچسب‌ها خانواده شهدا

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک
  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان